dinsdag 3 mei 2011

Vakantie!

Sommigen van jullie hebben nu vakantie! Een week of twee weken. Eindelijk weer eens een keertje geen school en lekker doen waar je zin in hebt! De eerste paar dagen van je vakantie weet je nog genoeg om te doen, maar daarna raakt je inspiratie op.. Speciaal voor jullie heb ik zoveel mogelijk leuke dingen bedacht die je in de vakantie kunt gaan doen. Alleen, of samen met je vriendinnen! Al deze dingen kun je natuurlijk ook in de zomervakantie of een andere vakantie doen! (:

In de vakantie heb je genoeg tijd voor een lekker verwen dagje! Vraag een vriendin om mee te doen. Ga samen nar de winkels om daar maskertjes te kopen, of ga er zelf een maken! Neem nog een paar potjes nagellak, make-up en films mee. Wil je je eigen maskertje maken? Dat kan, namelijk zo!

Honing yoghurt masker (1 persoon):

Je hebt een theelepel honing en 1 theelepel yoghurt nodig.

Mix de twee ingrediënten en smeer het op je gezicht, laat het 15 minuten zitten. Was daarna je gezicht! Heb je een droge huid? Doe er dan een extra theelepel honing bij. Heb je een vette huid? Doe er dan een paar druppels limoensap bij!

Het is altijd leuk om naar een pretpark of dierentuin te gaan in de vakantie. Even uitwaaien in een achtbaan, even genieten van je vrijheid. In Nederland zijn er twee bekende attractie parken, namelijk de Efteling en Walibi Holland.

Haal een paar tijdschriften of boeken en ga lekker een paar dagen lezen! Samen met je vriendinnen meiden tijdschriften lezen en praten over hunks! Je kunt natuurlijk ook je eigen verhaal gaan schrijven.

De zomer komt er ook alweer aan en dus is het shop tijd! In je vakantie heb je genoeg tijd om naar grote steden te gaan en je helemaal uit te leven! Tijd voor een complete garderobe make-over.

Er zijn nog genoeg leuke dingen die je in de vakantie kunt gaan doen, maar dit waren alvast een paar ideeën!

2 opmerkingen:

  1. Heel erg bedankt, ik begin me langzamerhand wel een beetje te vervelen!

    BeantwoordenVerwijderen