maandag 2 mei 2011

Aura's leren lezen

Hoi iedereen!
Laatst zat ik wat op internet te surfen toen ik opeens iets wel opmerkelijks zag! Namelijk: Aura's leren zien. Ik dacht zelf eerst altijd dat je dat gewoon moest kunnen en niet kon leren, maar dit kan je dus weldegelijk! Of het ook werkt.. wie weet! Probeer het zelf uit zal ik zeggen!

Een aura is een soort gloed die rond mensen of voorwerpen ziet. Door de vorm of kleur kan je er in zien hoe mensen zich voelen en dit kan natuurlijk ook veranderen. Sommige zien bijvoorbeeld ook de hartslag in de aura.
Nou is het zo dat als je lang naar een voorwerp kijkt je het nabeeld ziet. Dit heb je bijvoorbeeld heel snel met lichtgevende voorwerpen maar ook met gewone voorwerpen. Dit is dus GEEN aura en je moet ook weten deze te onderscheiden. Zo is het nabeeld even groot als het voorwerp en het verandert niet van voorwerp.

Aura's leren lezen kost heel veel geduld. De beste manier is om te beginnen met bijvoorbeeld je hand. Je houd deze voor een wit oppervlak en kijkt net iets achter een van je vingers. Grote kans dat je vrij weinig ziet, maar dat maakt niks uit! Oefenen baart kunst. Probeer het ook eens met een zwarte achtergrond.
Ook met een mens kan je natuurlijk oefenen als je een proefpersoon kan vinden, maar je kan natuurlijk ook altijd in de spiegel oefenen. Probeer wel een witte of zwarte achtergrond te hebben!

Als je iets ziet, probeer je hierop te focussen! Hoe vaker je het doet hoe makkelijker het word en waarschijnlijk kan je op een gegeven moment ook oefenen met mensen op straat/bus/etc.

Wil je iets meer weten? Klik dan hier!
Veel succes! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten