zaterdag 14 mei 2011

Chord Overstreet

Hoi! Valerie hier (:. Melissa vergat gisteren te posten want ze was bek af en toen viel ze in slaap hihi. Sorry daarvoor! De laatste tijd heb ik het zo ontzettend druk met school hé, dat is afschuwelijk :'(. 

Oke nu even to the point! Jullie kennen glee wel? (Ja duh, iedereen kent glee!) Die overheerlijke serie die elke zaterdagavond in België wordt uitgezonden en elke dinsdagavond in Nederland! Ah ik ben er helemaal in love with! Ik luister de laatste tijd die oh zo leuke 'glee-radio' (<--dat is de link). Enkele afleveringen geleden kwam voor de eerste keer 'Sam Evans' oftewel 'Chord Overstreet' in een aflevering. Omg ik vind hem zo fantastisch hé. Sinds dien ben ik nòg een grotere gleek!

Ik zal even Chord Overstreet voorstellen! Hij werd geboren op 17 februari 1989 in Nashville! Zijn vader was al zanger/songwriter dus het zingen zit in zijn bloed! Ook z'n broer is een zanger! Hij begon zijn carrière in de web serie Private als Josh Hollis. Daarna speelde hij een rolletje in 'iCarly', hier kun je hem erin aanbidden:

HMMMM heerlijk toch! Hier nog iets leuk:
Geef toe! Zo'n hottie hé <3.


xox Valerie

1 opmerking:

  1. Waauwi wat een leuk blog ! Ik ben verslaafd aan glee maar ik vind h'm niet zo knap haha. Wel leuke post. xx

    BeantwoordenVerwijderen