woensdag 30 maart 2011

Hoi allemaal! Vandaag is het 30 maart, de dag waarop Selin blogt. En wat is een betere dag om te bloggen dan je eigen verjaardag? Juist, happy birthday to me! Maar oké, over tot de orde van de dag: Allison Iraheta!



Wie is Allison Iraheta?


Wel, jullie kennen allemaal wel 'American Idool', een talentshow waarmee ondermeer Adam Lambert, Kelly Clarkson, Jordin Sparks en Carrie Underwood hun carriére mee startte. Het is


dus duidelijk dat er een nieuwe wereld vol glitter en glamour voor je open gaat als je dit wint. Maar Allison werd 4de in de laatste editie die gewonnen werd door de 'What do you want from me'-zanger Adam Lambert. Hoewel we meestal niet zoveel horen van de artiesten die niet winnen bewees Allison het tegendeel door een geweldig album op te nemen.



Met 'Just like you' schoot de 18 jarige zangeres meteen raak in de Amerikaanse hitlijsten. Zo werd haar single meteen een grote hit en ook werd ze qua vocaalheid vergeleken met P!nk, een zeer groot compliment! Wat haar uiterlijk betreft, heeft de roodharige ook niet te klagen. Zo werd ze op dat vlak vergeleken met Avril Lavigne en Kelly Clarkson. Wat vind jij ervan? Beluister haar liedjes en oordeel zelf, ik ben alvast fan!



http://www.youtube.com/watch?v=dWQvF8pIxmE

http://www.youtube.com/watch?v=tAwDEwETNVY

http://www.youtube.com/watch?v=XFdcquqkL9g


2 opmerkingen: