zaterdag 5 maart 2011

Bruno Mars!

Alowaa! Valerie hier :D. Vandaag zal ik iets typen over BM! 

Volgens mij kent iedereen nu wel Bruno Mars!? Voor diegenen die hem niet kennen; Bruno is een zanger geboren op 8 oktober 1985. Dus nu is hij bijna 26. Zijn echte naam is Peter Gene Hernandez. Peter is opgegroeid in Honolulu (Hawaï), hij begon muziek te maken op jonge leeftijd. Omdat hij carrière wou maken verhuisde Bruno naar Los Angeles. Eerst faalde hij wat, maar toen brak hij door met ‘Billionaire’. En hij werd nog bekender als zijn hit ‘Just the way you are’ uit kwam. Volgens mij kennen jullie ook wel 'Grenade'? Bruno werkte samen met onderandere B.O.B. (Nothin’ on you) en met Travie McCoy (Billionaire). Ook hielp hij schrijven met ‘right round’ met Flo Rida en Kesha. Hij was genomineerd voor 7 grammy’s op de Grammy Awards. Hij won: Best Male Pop Vocal Performance met ‘Just the way you are’. Als kind werd BM beïnvloed door Michael Jackson en Elvis Presley. 



Wist je datjes…
-Wist je hoe hij aan ‘Bruno Mars’ is gekomen? Zijn vader noemde hem al sinds zijn geboorte Bruno, iedereen nam dat over. Hij hoorde regelmatig dat hij niet van deze wereld is (vooral van meisjes) vandaar: Mars.
-Wist je dat hij een voorzichtige chauffeur is?
-Wist je dat B’s ex en hijzelf nog steeds goede vrienden zijn? Ze gingen uit elkaar omdat ze als koppel niet meer overeen kwamen.
-Wist je dat proberen de boodschap over te brengen in 3 à 4 minuten Bruno’s doel van zijn liedjes is?
-Wist je dat de boodschap van Just the way you are is dat meisjes verschillende outfits aan doen voor een date maar dat de jongens hen ook graag zien zoals ze zijn?
-Wist je dat Bruno een gevoelige jongen is?
-Wist je waarom Bruno een hoedje aan heeft? Hij heeft een dik afro-kapsel en er is niets te doen met zijn kroezels.




Zo dit was het!
With love, Valerie. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten