zondag 6 maart 2011

Kinderen van sterren en hun peperdure outfits

Hey iedereen! Ik ben het weer, Melissa. Ik neem vandaag over van een meisje dat gestopt is.
Maar vanaf volgende week komt er een nieuwe 'blogger' die voor jullie elke zondag een post gaat plaatsen! Vandaag gaat mijn post gaan over: kinderen van sterren en hun peperdure outfits. Lees snel verder en enjoy!


Kinderen van sterren moeten niet op hun geld letten. Dat bewijzen o.a. Madonna's dochter Lourdes, Suri Cruise, jaden en Willow Smith etc.
Ik zet de belangrijkste even op een rijtje.


Suri Cruise
Suri Cruise is de dochter van Tom Cruise en Kate Holmes, allebei wereldberoemde sterren.
De inhoud van Suri's klerenkast is ongeveer 2,5 miljoen euro waard. Je vind er niet alleen Armani en Versace terug, maar ook Roberto Cavalli en Burberry.
Mama Kate Holmens kocht voor 935 euro aan make-up spullen voor haar dochter en laat designpumps van Christian Louboutin voor haar maken.
Suri Cruise is 4 jaar..


Dit jurkje heeft ze maar liefst in 6 verschillende kleuren. Kostprijs: 456 euro.

Jaden Smith
Over celebs wordt vaak gezegd dat ze een unieke stijl hebben. Maar Jaden Smiths stijl is vaak echt uniek. De meeste van zijn outfits worden speciaal voor hém, éénmalig gemaakt door zijn persoonlijke stylisten!
Lourdes Leon
Als je Mama Madonna heet, is het normaal dat je een klerenkast vol designspullen hebt.
Lourdes wandelt vaak op straat rond met outfits van over de 2000 euro aan, ook heeft ze honderden paar schoenen van minstens 300 euro.
Zahara Jolie-Pitt
Zahara's beroemde ouders Angelina Jolie en Brad Pitt, kijken niet op een euro als het op de klerenkast van hun 5-jarige dochter Zahara aankomt.
Zahara is 5 jaar en heeft al tientallen handtassen. Angelina wil dat haar dochter net zoals haar door het leven gaat en laat daarom een verkleinde versie van haar kleren maken voor haar dochter.


Dit was het weer, tot volgende donderdag!
Veel liefs, Melissa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten