woensdag 1 juni 2011

The ultimate dancebattle!

Hoi allemaal! Vorige zondag was het zover, de finale van The Ultimate dancebattle! 5 verschillende teams hadden zich weken voorbereid op deze finale maar uiteindelijk bleven enkel Team Isabelle en Team Rinus iover in de superspannende finale.

In deze finale moesten beide teams van elke 5 dansleden 3 verschillende choreografieën doen. Ze moesten beide dansen in hun eigen stijl. Voor Isabelle betekende dit dus dat ze een moderne dans moest dansen terwijl Team Rinus voor ballet ging. Beide danste ze echt geweldig!
Maar doorheen de liveshow moesten beide teams ook nog eens een andere stijl dansen. Voor het roze team van Rinus werd dit Latin en het Heart to beat team van Isabelle danste een verpletterende Jazzchoreo.
Maar toen kwam het moment waarbij iedereen verrast werd; Team Isabelle haar hiphopchoreografie! Voor deze choreo kreeg team Isabelle het liedje 'Girls run the world' van Beyonce. Doorheen de liveshows werd het wem duidelijk dat Isabelle een echte feministe was die voor de vrouwen opkwam dus daarom nam ze ook deze kans met beide handen aan. Voor het eerst in de geschiedenis van TUDB werd er een dans opgevoerd waar niet alleen de crewleden maar waar ook de choreograaf in meedanste. Door deze GE-WEL-DI-GE choreo van het rode team werd iedereen even spraakloos. Maar toen kwam het moment waarbij beide teams moesten battlen en ook hier weer was isabelle volgens mij sterker.
Ik denk dat ik niet de enige was die een gat in de lucht sprong toen Isabelle haar Team als het winnende team werd gekozen. Ik kijk echt met plezier uit naar het volgende seizoen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten