vrijdag 27 mei 2011

Hello everyone! Omdat ik woensdag niet kon neem ik het vandaag over. Ik wou het eigenlijk hebben over de topvakantielocatie's voor deze zomer maar ik ben toch van gedachten veranderd. Waarom? Wel, iedereen kent Oprah Winfrey, een van de machtigste vrouwen van Amerika.

Oprah had een zeer moeilijke jeugd. Ze was het resultaat van een tienerzwangerschap, ze werd misbruikt door haar neven en op haar 14de kreeg ze al een miskraam ter verwerken. Gelukkig stond Oprah haar vader klaar voor haar waardoor ze toch naar school kon en waardoor ze een job als nieuwslezer te pakken kreeg.
Deze job was het begin van alles succes... Nadat ze 'People are talking' presenteerde werd ze ook meteen gevraagd voor 'AM Chicago.' Beide talkshows kregen een zeer hoog kijkcijfer waardoor Oprah haar talent snel werd opgemerkt.
'AM Chicago' werd zo'n succes dat de producer de show doopte in 'The Oprah Winfrey show'. Iedereen kent vandaag de dag deze talkshow waarin alle taboe's worden doorbroken.
Oprah praat over de dingen waar andere mensen eerst niets over durfde te zeggen. Zo was zij de eerste die openlijk over homoseksualiteit, aids, abortus,... praat.
Maar Oprah aan alles komt een einde, dus ook aan 'The Oprah Winfrey show'. De zwarte talkshowhost heeft donderdag haar laatste aflevering uitgezonden in The USA.
Maar deze stop betekend niet het einde van Oprah haar carrière, integendeel. Ze is onlangs met haar eigen televisiezender begonnen, ze heeft een onlineshow op internet opgestart, het is dus duidelijk dat we nog niet van haar af zijn! :)

Maar in al die jaren dat Oprah de talkshow elke dag op de Amerikaanse tv presenteerde kwamen er wel meerdere bekendheden langs. Lady Gaga zei na de show dat ze helemaal weg was van Oprah terwijl de Robert Pattenson van The Twilight Saga bij random fans ging aankloppen om zo bijna doof te worden. Ik zou hier nu een heel lijstje kunnen maken van alle gasten die er bij Oprah zijn geweest maar je snapt wel dat dat er heel wat zijn na 25 seizoenen...
Ik hoop dat jullie het een leuke blog vonden en tot woensdag! ♥


Geen opmerkingen:

Een reactie posten