vrijdag 15 april 2011

Hoi iedereen!

Hier is Marilou en ik val vandaag even in! Vandaag heb ik voor jullie 3 aankomende films in de bioscoop, hoop dat er wat leuks voor je tussen zit!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Jazeker, na drie succesvolle films komt Pirates of the Caribbean met een vierde film! In een verhaal over vertrouwen, liefde, list en bedrog. Jack raakt in de war wanneer hij de enige vrouw die echt aan hem gewaagd is opnieuw tegenkomt (Penelope Cruz). Hij weet niet zeker of het nu ware liefde is of dat hij door haar gebruikt wordt om de beroemde Fountain of Youth te vinden. Wanneer Jack gedwongen wordt aan boord te gaan van de Queen Anne’s Revenge, het schip van de gemene piraat Blackbeard, bevindt hij zich in een onverwacht avontuur. Wie is zijn grootste bedreiging: Blackbeard of de vrouw uit zijn verleden.
Deze film zal vanaf 19 mei te zien zijn in de bioscopen!

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2
Na een half jaar gewacht komt in juni eindelijk het tweede deel van Harry Potter and the Deathly Hallows! Het begint bij Harry, Ron en Hermelien die terug gaan naar zweinstein om Voldemort’s Gruzielementen te vernietigen. Maar wanneer Voldemort hier achter komt begint de grootste strijd en hun leven zal nooit meer hetzelfde zijn.. Vanaf 14 juli kan je hem zien in de bioscoop

Honey 2

Jullie kennen misschien allemaal nog wel Honey, een dansfilm over Honey die haar droom probeerde te bereiken. Deze keer gaat het over Maria, een lastige tiener, dieeen achterstallige woning vind om nieuwe dansbewegingen te bedenken met haar groep

Nadat ze in aanraking is gekomen met de politie probeert de 17-jarige Maria Bennett te ontsnappen aan de harde wereld in de Bronx. Ze wil in de voetsporen treden van de beroemde choreograaf Honey Daniels en ze stort zich helemaal op haar enige talent: streetdance.

Brandon, die een groep getalenteerde, maar ongedisciplineerde dansers begeleidt, ziet haar dansen. Hij vraagt haar om hem te helpen de dansgroep 'HD' te trainen voor de grote danscompetitie 'Dance or Die'. 'HD' moet de strijd aangaan met de veelbelovende dans crew 718, geleid door Maria’s ex-vriend, de charismatische Luis. Terwijl hij probeert haar te verleiden om terug te keren naar het harde straatleven, ontdekt Maria dat dansen haar enige passie en redding is...Ben benieuwd naar al die films!
Groetjes, Marilou

1 opmerking: