zaterdag 2 april 2011

Hey! Melissa hier. Valerie zit volop in de examens en ze moet nog heel veel wiskunde leren, daarom neem ik haar postdag vandaag over. Ik zou graag 3 posten over leuke dingentjes hebben. Het klinkt een beetje vaag, maar lees snel verder en dan zal je begrijpen wat ik bedoel! Enjoy!In Groot-Brittanië kan op de bus wachten heel leuk zijn, Want daar richten ze hun bushokjes wel heel origineel in. Het begon allemaal met een simpele zetel die bij het huisvuil stond, maar door de jaren heen hebben mensen deze hokjes nog meer gepimt met leuke dingen. Zo staat er in sommige een computer, telefoon, en zelf een microgolf om snacks on op te warmen terwijl je op e bus wacht. Het openbaar vervoer was nog nooit zo leuk!

Evelyne Dumon(22 jaar) en Itza Bocken(23 jaar) uit leven zijn de makers van de splinternieuwe kledinglijn 'Made by Chickies' De kledinglijn is geïnspireerd door de jaren '60 en 70' en is eigenlijk een idee dat uit de hang gelopen is. Evelyne en Itza maakten regelmatig kleding en accessoires voor hun zelf. Maar ze kregen zoveel positieve reactie's dat ze besloten om er iets groter mee te doen.

Designer Robert Tabor ontwierp eetbare schoenen. Hij maakt telkens maar één schoen, omdat het gewoon kunst is.Het 'Gin and tonic'- drankje, gemaakt van zinkende 'titanic'-ijsblokjes, zorgt voor heel wat boze reactie's. De tegenstanders vinden het een smaakloze grap, die de doden van de ramp niet respecteren.
Dit was mijn blog voor vandaag, volgende week donderdag en de week erna kan je van mij nog zo'n gelijksoortige posts verwachten!

Divanti-groetjes, Melissa

2 opmerkingen:

  1. Thanks for the information. I think that you should wash your face at least 3 to 4 times a day. You’ll be surprised how much better your face will look.

    nolvadex

    BeantwoordenVerwijderen