woensdag 2 maart 2011

Tips & Tricks!

Alowa! Selin hier, het is weer eens woensdag dus Selindag.
Vandaag ga ik het erg veralgemenen en gewoon tips en advies geven voor de kleinste dingetjes.
Dus wil je een paar tipjes weten voor de kleinen dingen? Lees dan zeker verder!

* Als eerst ga ik een tip geven tegen vettig haar. Ik weet dat het héél raar zal klinken; dreft. Jaja, gewoon afwasmiddel waarmee je eigenlijk de borden wast. Het helpt om je vuil bestek te ontvetten dus waarom zou het ook niet helpen tegen het ontvetten van je haar?
Maar wees gerust, ik heb ook dit voor jullie uitgetest en ben eracht gekomen dat je best je haar eerst met een gewone shampoo wast, daarna met afwasmiddel en dan weer afspoelen en nog eens gewoon wassen. Minder vet haar verzekerd!

*Ben jij één van die nagelbijtende meiden en heb je altijd korte nagels? Don't worry met een zachte kleur kan je zelfs de korste nagels leuk accentueren. Ook als je je nagels langer wilt laten lijken, lak je best alleen het midden en laat je aan de weerszijde (aan het stukje waar je vinger begint dus) best een streepje nagellakvrij. So: geen felle kleuren en enkel het midden van je nagels lakken zorgen voor een beter resultaat!

*Nu volgen er een paar tips voor een gave huid. Als je verder leest, kom je te weten wat het de DO's en de DON'ts voor je huid zijn.
-Te heet en te koud water zijn duidelijke een DON'T voor je huid. Het is niet
aangenaam voor je huid om door een groot temperatuurverschil verrast te worden!
-Een beetje alcohol kan goed zijn van tijd tot tijd maar is zeker een DON'T voor elke dag
dag dus let erop als je een nieuw verzorgingsproducht koopt of er geen alcohol in zit.
-Heb je een droge huid? Zorg er dan zeker voor dat je niet te lang onder de douche of in
bad zit want dat zorgt juist voor nog meer uitdroging! Wat zeker en vast een DO is, is
dat je je huid na een douchebeurt insmeert met een vochtinbrengendecrème.

*Nu de lente weer eens in het land is, krijgen we weer kriebels en willen we ons zomers gaan kleden. Daar horen ook topjes en rokjes bij, kledingsstukken die vragen om onthaarde lichaamsdelen. Natuurlijk is het makkelijk om je snel te scheren maar probeer dit te weerstaan en laat je eens waxen. Het doet misschien net iets meer pijn, maar het heeft veel beter effect! BTW, ook dit heb ik even voor jullie uitgetest en wat blijkt? De pijn wordt steeds minder en minder!

*Wel, als laatste wil ik jullie even een paar tips geven over het gebruiken van foundation. Bij deze créme die voor een bruin gelaat zorgt is het erg belangrijk eerst en vooral de juiste kleur te kiezen, vraag hiervoor dus proffesioneel advies!
De meeste onder ons zullen fun foundation aanbrengen met behulp van hun handen maar het is veel beter om dit met een kwast te doen. Je begint dus op je voorhoofd en eindigd bij je kin. Op je wangen en junkbeenderen maak je ronde bewegingen. Wil je het helemaal top maken? Gebruik dan best nog wat poeder, dit zorgt voor een betere hechting van de foundation. Last but not least, vergeet je niet te ontschminken na het gebruiken van foundation!

Zo lieve Divantiërs, dit was het dan voor vandaag! Nog even melden dat ik jullie vrijdag weer zie aangezien Astrid dan carnaval gaat vieren. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten