zondag 13 maart 2011

Color Blocking


Hoi,
Ik ben Valerie en ik ben 15 jaar oud. Dit is mijn allereerste blog voor Divanti (voortaan schrijf ik elke zondag) en niet alleen voor Divanti, dit is sowieso mijn allereerste blog. Ik heb dus nog nooit blogs geschreven, maar ik vind schrijven wel erg leuk en ik hoop dat jullie mijn blogs ook leuk zullen vinden. Je mag altijd reacties geven; graag zelfs, want ik wil wel weten wat ik aan mijn stukjes kan verbeteren!

Ik was gisteren al fanatiek begonnen met het schrijven van mijn eerste blog. Het was een 'look a like' stijl van een celeb. Ik wilde het meteen vanochtend gaan posten, tot ik zag dat er precies zo'n zelfde soort blog over Selena Gomez gisteren gepost was door Valerie (mijn naamgenootje)! Het is natuurlijk niet leuk voor jullie om 2 keer hetzelfde soort blog te lezen, dus ik besloot mijn 'look a like' voor volgende week te bewaren en voor vandaag een nieuw onderwerp te bedenken.

Het nieuwe onderwerp is Color Blocking geworden, omdat het bijna lente is (het lenteweer is inmiddels al half gearriveerd) en Color Blocking een grote trend gaat worden in de lente- en zomermode als we de designers mogen geloven. Color Blocking houdt in dat je verschillende, felle kleuren met elkaar combineerd in 1 outfit. De gekste kleuren zoals oranje en paars, rood en roze of blauw en groen bij elkaar dragen, het kan allemaal!
De trend is onder anderen al bij Gucci en Jil Sander op de catwalk gespot. Hier zie je dat oranje, paars en groen (en goud) worden gecombineerd bij Gucci. Bij Jil Sander combineren ze de kleuren blauw, roze en oranje. Let ook op de details: De lippenstift matcht hier perfect bij de blouse.


Jil Sander

Gucci

Als je het te heftig vindt om helemaal in felle kleuren bij elkaar te dragen, kun je het ook houden op felle kleuren nagellak, staat ook lekker vrolijk. Een zonnebril met een fel kleurtje staat ook leuk. Zo ook deze Ray Ban wayfarer:

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vonden en ik ben benieuwd naar commentaar!
Tot volgende week. x Valerie


1 opmerking: