zondag 22 mei 2011

Jumpsuit/Playsuit

Zondag = Valeriedag
(Nu helemaal, met 2 blogberichten van 2 Valerie's op een dag..)


De jumpsuit en de playsuit worden deze zomer nog populairder dan vorige zomer. De meeste mensen hebben van de jumpsuit al vaak genoeg gehoord, maar de playsuit blijft nog redelijk onbekend. De playsuit is de kortere versie van de jumpsuit. De jumpsuit is natuurlijk handig voor de iets koudere dagen in de zomer en lente (door de lengte van de pijpen, want je benen blijven bedekt), maar de playsuit is juist voor de warme zomerdagen ideaal.
Ik heb voor jullie een playsuit opgezocht, met bijbehorende look.


Het belangrijkste kledingstuk van deze look is natuurlijk de playsuit. Ik heb een vrij basic exemplaar uitgekozen van lichtblauwe stof. (Te koop bij de topshop:
KLIK HIER). De playsuit is gemaakt van een dun en licht stofje, ideaal voor de zomer, maar heeft toch iets aparts door de opvallende rits aan de voorkant.
Bij deze playsuit staan deze suede sandaaltjes met franjes van Asos (KLIK HIER) heel erg schattig. De sandaaltjes hebben een neutrale kleur, waardoor je ze met veel kledingstukken en andere looks kunt combineren.

Om de look af te maken, kun je een lange ketting dragen met een grote bedel er aan (zoals die uilenkettingen, je kent ze wel). Natuurlijk draag je bij deze look ook een mooie zonnebril, maar dat is bijna bij elke look in de zomer en lente onmisbaar ;).

Als het weer nog te koud is, kun je een simpel vestje of blazertje over je playsuit dragen, of je doet gewoon de langere versie, de jumpsuit, aan, want die zijn ook nog steeds erg hip.

x Valerie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten