woensdag 6 april 2011

Hey, Melissa hier! Selin had vandaag gedaan met haar exmamens en ze is naar de stad om dat te vieren, dus ik neem het even van haar over. Ik ben bezig met een '3 delen post' over allerlei leuke dingen. Hier heb je deel 2, enjoy!


Surfen en lezen. IKEA heeft de dertigste verjaardag van haar Billykast op een heel speciale manier gevierd. Op een Australish strand stelde ze de grootste boekenkast ooit op. In totaal stonder er zo'n 30 kasten naast elkaar. Surfers, zwemmers en passanten konden één van de duizende boeken kiezen. De opbrengt werd nadien aan een goed doel geschonken.Surfen en lezen. IKEA heeft de dertigste verjaardag van haar Billykast op een heel speciale manier gevierd. Op een Australish strand stelde ze de grootste boekenkast ooit op. In totaal stonder er zo'n 30 kasten naast elkaar. Surfers, zwemmers en passanten konden één van de duizende boeken kiezen. De opbrengt werd nadien aan een goed doel geschonken.
Met Waterwalkerz kan je eindelijk Jezus evenaren. Met deze plastieke opblaasbare ballen kan je namelijk op het water lopen. Eens je in de bal zit, kan je zo'n 30 minuten uitleven gelijk een hamster, dan is al de zuurstof op. De oceaan oversteken is dus niet zo'n goed idee.
Het kleinste geldautomaat staat in Engeland. Het automaar staat amper een halve meter boven de grond en dat is wel handig voor de dwergen in het stadje. Zij kunnen nu zonderhulp geld afhalen. Eigenlijk was het de bedoeling niet voor de geldautomaat zo laag te plaatsen, het kwam door slechte uitgevoerde wegenswerken.


Zo dit was mijn blog, tot de volgende!

1 opmerking:

  1. In zo'n Waterwalker zat ik ooit! Echt heel leuk!

    xx Val

    BeantwoordenVerwijderen